maanantai 21. huhtikuuta 2014

Viikko 16

Kalenteriviikko 16; 14.—20.4.

Maanantaina ostin Lidlistä ruoan lisäksi kolmen huulirasvan paketin (2,50 €, ois muuten ollut samaan hintaan Hulluilla Päivillä Labellon kahden huulirasvan paketti) ja mustat collegehousut (10 €).
Käytän kotona lähes aina collegehousuja. Mulla on yhdet ruskeat, yhdet harmaat, ja nyt kahdet mustat. Aiemmin vain ruskeat on ollut sellaiset, jotka voi laittaa päälle kodin ulkopuolellekin, esim. mökille, sukulaisten luo yökyläilylle, lähikaupassa käyntiin, takapihalla kykkimiseen tai edes roskien vientiin, koska ne harmaat ja mustat on niin vanhat ja kuluneet. Olen niitä paikkaillutkin moneen kertaan, ja paikat on tosi näkyviä, en jaksanut yrittää tehdä kotihousuista sen siistimpiä. Uusille "edustuslökäreille" oli siis tarvetta, on hyvä olla nuo uudet jo ennen kuin tarvii alkaa niitä ruskeitakin paikkailemaan...

Tiistaina en kuluttanut rahaa mihinkään.

Keskiviikkona ostin vain ruokaa.

Torstaina ja perjantaina en kuluttanut rahaa mihinkään.

Lauantaina kului bussilippuihin 51,90 €. Mentiin Puolison kanssa mun sukulaisten luo, ja oltiin siellä yksi yö. Tuli lisäystä tän kuun tuloihin; sain vanhemmiltani 70 €.

Sunnuntaina vietettiin sukulaistytön 7-vuotissyntymäpäiviä, mutta lahjaan ei mennyt rahaa, koska kaikki lahjatavarat oli jo aiemmin kotona, suurin osa itseasiassa täysin ilmaiseksi saatuja. Kortinkin väsäsin itse, liimasin kissanpennun kuvan vaaleanpunaiselle pahville.

1 kommentti:

  1. Nyt muuten on niissä ruskeissakin collegehousuissa reikä! Kohta tulee kai sitten lisää reikiä ja pääsee niitäkin paikkailemaan, joten kiva, että on jo uudet housut, jotka kehtaa laittaa kodin ulkopuolella päälle.

    VastaaPoista