tiistai 30. syyskuuta 2014

Viikko 39

Kalenteriviikko 39; 22.—28.9.

Maanantaina kävin vuosien tauon jälkeen hammaslääkärissä. Laskukin tuli postissa jo samalla viikolla, mutta koska eräpäivä on vasta lokakuun puolella, kerron summan silloin. Seuraavalla viikolla (40) on aika suuhygienistille, josta lasku osuu myös lokakuulle. Tulossa on ainakin joulukuussa yksi lisälasku hammaslääkärille, kun reikiä pitää paikata. Laskut tulee olemaan kuitenkin melko maltillisia, koska asioin kunnallisella puolella.

Maanantaina ei rahaa kulunut mihinkään.

Tiistaina ja keskiviikkona rahaa kului vain ruokaan.

Keskiviikkona kävin jälleen TalletusOtto-automaatilla, tällä kertaa talletin synttärilahjaksi saamani 500 €:n setelin, ja lisäksi Puolisolleni kerääntyneen pienen rasiallisen kolikoita. (Ja nostin samantien lompakkooni mukavampia rahoja; kaksikymppisiä ja viisikymppisiä (140 €).)

Torstaina kävimme asuntonäytössä; ihan ok-pohjainen ja kivasijaintinen kaksio, jossa olisi kuitenkin ollut liikaa rempattavaa (ainakin kaikki lattiat ja seinät) ja ruma kylpyhuone.

Torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina rahaa ei kulunut mihinkään.

Sunnuntaina kävimme kahdessa ensinäytössä. Molemmista Puoliso oli pyytänyt taloyhtiöpapereita nähtäväksi etukäteen, koska molemmat vaikuttivat todella kiinnostavilta. Toisesta välittäjä oli paperit lähettänytkin, toinen välittäjä ei. Näissä oli molemmissa todella hyvä sijainti; keskenään kaukana toisistaan, mutta molemmat ihan top2 mieltymyksissämme. Kaksioita molemmat, mutta isohkoja. Rempattavaa vain seiniä. Molemmat silti yllättävänkin erilaisia, mm. pohjapiirrokset, huoneet (mm. joko vaatehuone tai erillinen wc), lattiamateriaalit, keittiön tasokkuus oli hyvin erilaisia. Jälkimmäisen näytön jälkeen oli välittömästi mielessä, että noh, kummasta asunnosta tehdään tarjous... Kummasta vaan olisi voinut tehdä, mutta Puolison kanssa mielipiteet sentään kallistui saman asunnon puolelle. Tehtiin tarjous, ja nyt sitten asunnonhaku saakin loppua ja muuttopuuhat alkaa; myyjä myy asunnon meille! 19. näytöstä löytyi meidän tuleva koti.

4 kommenttia:

 1. Löytyipä kerrankin hyvä ja asiallinen blogi! Jään kyllä mielenkiinnolla seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla! :)
   Ellet ole aihetta sivuaviin blogeihin aiemmin tutustunut, kannattaa vilkaista mun blogiluettelon blogeja ja niidenkin luetteloita. Mä seuraan paljon eri aiheisia blogeja, mut tänne oon halunnut linkittää vain aihealueeseen kuuluvia.
   Alussa ajattelin, että pidän tätä blogia ainakin vuoden, melko samalla kaavalla, ja sen jälkeen mietin, mitä jatkossa. Jatko on edelleen auki, että millä tavalla blogia jatkan, mutta sen olen päättänyt, että jatkan kuitenkin. :) Ehkä sitten ensi vuonna keskityn enemmän ajatusteni ilmaisemiseen kuin täsmällisten senttien kertomiseen, vaikka faktat ja summat haluankin jossain muodossa pitää mukana.

   Poista

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!