keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Värkkäilyjä osa 4

(Harrastan käsitöitä ja erinäisiä pieniä tuunailuja ja värkkäilyjä. Ei nää välttämättä ihan kaikki vinkkeinä ja ohjeina käy, mutta kuitenkin kaikki sellaisia esimerkkejä, joita haluan jakaa täällä muillekin. Säästää rahaa ja luontoa.)

· Meillä oli edellisessä asunnossamme hellan ja liesituulettimen yläpuolella kapea hylly, jossa säilytimme mm. maustepurkkimme riveissä. Nykyisessä asunnossamme ei vastaavaa maustehyllyä ole, ja päädyimme sijoittamaan maustepurkit hellan viereiseen vetolaatikkoon. Järjestin purkit kenkälaatikkoon, ja laitoin korkkeihin tarrat, joihin kirjoitin mausteiden nimet. Niitä ei tarvitse käännellä, vaan ylhäältä näkee heti, mikä mikin on;
Kuvassa näkyy myös vasemmalla suolan täyttöpussi, ja siinä pussinsulkijana nokkasolki-hiuskoriste. Käytän paljon nokkasolkia mm. pussinsulkijoina ja lisäksi käytän joskus pyöräillessä leveissä housunlahkeissa lahkeen"särmärinä". Lahkeiden kiinnipitämisessä käy myös oikeiden särmärien tapaan toimivat jo alkuperäisessä käytössään venahtaneet hiuslenkit, tai sitten vaikka pienet hainhammas-hiuskoristeet, joita on meillä käytössä myös kaikenlaisten pumpulipuikkojen, kumilenkkien ja käsityöjuttujen ym. pikkutavaroiden kahlitsijoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti