sunnuntai 24. elokuuta 2014

Viikko 34

Kalenteriviikko 34; 18.—24.8.

Tällä viikolla kävimme siis neuvotteluja asunnosta, joka lopulta myytiin joillekin muille, jotka halusivat sitä kovemmin kuin me. (Jos olisimme olleet valmiit maksamaan asunnosta 4000 € enemmän kuin mitä olimme, se olisi ollut meidän.)

Maanantaina rahaa kului vain ruokaan. Kävimme jälleen asuntonäytössä, mutta tässä muiden pikkuvikojen lisäksi ongelmallista olisi ollut korkeat asumiskustannukset (tai siis tarkemmin sanoen korkea hoitovastike+vesimaksu). Asunto oli kuitenkin kivemman näköinen kuin mitä kuvista etukäteen kuvittelin, joten yllätyin positiivisesti. Puoliso taas ei oikein tykännyt. Sijainti olisi hyvä, pohja ihan kiva, lähinnä vain seinien maalailua olisi tiedossa, mutta ne korkeat asumiskulut ja pikkuviat ei innosta.

Tiistaina, perjantaina ja sunnuntaina ei rahaa mennyt mihinkään.

Keskiviikkona, torstaina ja lauantaina rahaa meni taas vain ruokakauppaan.

Tällä viikolla muuten olen toteuttanut viime kuussa (http://mihinrahakuluu.blogspot.fi/2014/07/viikko-30.html) kirjoittamaani tavoitetta pyöräillä töihin vaikka sataisi! Kerran kastuin sadevermeistä huolimatta pahasti (sattui tosi kova sade melkein koko 6 kilsan matkalle), mutta kahtena muuna päivänä oli oikeastaan ihan mukavaa pyöräillä sateesta huolimatta. Ens viikolla ilmeisesti sateella pyöräily jatkuu. Ja syyni tähän on ajan ja vaivan säästäminen, vaikka on kyllä kiva säästää ne bussilipun hinnatkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti