sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Värkkäilyjä osa 3

(Harrastan käsitöitä ja erinäisiä pieniä tuunailuja ja värkkäilyjä. Ei nää välttämättä ihan kaikki vinkkeinä ja ohjeina käy, mutta kuitenkin kaikki sellaisia esimerkkejä, joita haluan jakaa täällä muillekin. Säästää rahaa ja luontoa.)

· Mulla on paljon koruja, ja jonkinlaisen säilytysratkaisun tarve oli ollut jo kauan mielessä, kun yhtenä iltana muuttopuuhien keskellä sain inspiraation ja väsäsin pahvista korulaatikon, johon mahtuu yli puolet mun kaulakoruista. Isot kaulakorut, hopeiset ja kultaiset kaulakorut, sekä rannekorut sijoitin sitten muualle, mutta nekin on näppärästi omilla paikoillaan. Ostettiin marraskuussa Ikeasta Hemnesin kirjoituslipasto, josta tuli mun "kauneuslipasto". Siellä on korut ja meikit ym. kätevästi käytettävissä, mutta kuitenkin piilossa. Tällaiselta se näyttää;
Piirongin oikealla puolella on pääasiassa kaulakorut, sekä esim. meikkausvälineitä. Vasemmalla on kolmessa hyllyssä pääasiassa meikit, meikkausvälineet ja rannekorut.Tadaa, vähän erilainen korulaatikko kuin mitä kaupoissa myydään. Eihän se kovin kaunis ole, mutta ei kuitenkaan liian rumakaan. Punoskorissa isot korut ja muovilaatikossa kulta- ja hopeakorut.Korulaatikon katto hipoo kirjoituslipaston kattoa, väliin mahtuu pujottamaan vain litteän korun.


Rannekoruja "vetolaatikossa", eli pahvilaatikon kannen päällä alimmaisen hyllylevyn alla; näppärä ottaa valikoima esille aina tarvittaessa.


Sitten vielä lähikuvaa parista itsetehdystä korusta. Kaulakorut CD-levystä ja C-kasetista. CD-levyn ketju on lankaan pujotettuja muovi"helmiä", kasetin ketju on virkattua C-kasettinauhaa;

Born in the 80's and upgrown in the 90's.


Allaolevat rannekorut olen tehnyt kieputtamalla lankaa puisen ja muovisen rannerenkaan ympärille;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti