perjantai 6. heinäkuuta 2018

Kesäkuu 2018

Ensin mitä kuuluu -osio, sitten luvut;

Firman YT:t saatiin vihdoin käytyä, ja kengänkuvat persuuksiin jaettua. Minua ei irtisanottu, mutta koska olen nollatuntisopimuslainen, ei minua tarvitsekaan irtisanoa, kunhan vaan sitten lopetetaan tarjoamasta työtä, kun sen aika on. Eli tiedän, että minulla loppuu työt, mutta en tiedä, koska. Ehkä syyskuussa. Irtisanomisista ja monista muista muutoksista tiedottaminen on ollut niin surkeaa, että eipä jää kauheasti kaihertamaan, että sinne epätietoisuuden pesään en saa jäädä, vaikka monilta osin kyllä työstä tykkäsinkin. Sentään juuri tuli vuosi täyteen, joten ihan lyhyestä pätkästä ei ollut kyse.

Muita töitä en ole heti etsimässä (toki seuraan työpaikkailmoituksia, mutta en hae, ellei ole erityisen kiinnostavaa, ja nyt ei olisi todellakaan jaksamistakaan aloittaa uutta työtä), ja aionkin nyt haastaa itseni toimimaan niin, että ensi kesääni en enää pilaisi työn takia! Että ehkä mä alan aktiivisesti hakea töitä jopa vasta ensi vuoden syksyllä. Tai jos saan jonkin työn ennen kesää, niin ei saa olla sellainen, joka sitten vie kesällä kaikki voimat. Voimia pitää olla muuhunkin kuin työhön. Tai jos ei ole, niin ei ole kohta enää edes siihen työhön. Tuntuu niin typerältä joutua toistelemaan näitä itsestäänselvyyksiä itselleen vuodesta toiseen. Milloinkohan viimein opin...

No niin, ja sitten rahat;


Kesäkuun tulot;

Palkkatulot: 723,82 €

Työttömyyskorvaus: 421,92 €
Pääomatulot: 36,30 €
Muut tulot: 100 €

Yhteensä: 1282,04 €

(Summat nettona)

* Palkkatulot on toukokuun lopun ja kesäkuun alun työvuoroista.

* Työttömyyskorvaus on toukokuun soviteltu peruspäiväraha.
* Pääomatuloissa on Nordeasta korkotuloja 6,30 € ja S-osuuskorkoja 30 €, joista ei ole vielä maksettu veroja; PIRKANMAA 8 €, SOK 6 €, KESKIMAA 6 €, E-K 5 € ja EEPEE 5 €.
* Muissa tuloissa on lahjaraha vanhemmiltani.


Kesäkuun menot;


Vastike: 120,45

Muut menot 139,48 €;
Perusruokakauppaostokset: 83,30
Ravintola/kahvila/baari: 22,50 € (ravintolaruoka ja toukokuulta yksi lonkero)
Puhelin ja netti: 17,05 € (2 kk:n puhelinlasku 12,10 € ja netti 9,90 €/kk /2 = 4,95 €)
Vakuutus: 16,63 € (kotivakuutus, n. 100 € vuodessa)

Yhteensä: 259,93 €

(Omat menoni kahden hengen taloudessa)

Tulot 1282,04 - menot 259,93 = 1022,11 € säästöön. Säästöprosentti 79,73.Menot 259,93 € = 20,27 % tuloista 1282,04 €


Lisätiedot kuukauden rahavirroista;


Rahastosäästämiseen, Nordnetin ja Seligsonin indeksirahastoihin, meni 110 €.


Lisäksi lunastin Nordean rahastoista osuuksia n. 250 €:lla.

2 kommenttia:

 1. Olin juuri tulossa kommentoimaan että koska julkaiset uuden postauksen, mutta ilokseni huomasin että tänään :) Olen lukenut kaikki postauksesi, ja blogisi on todella inspiroiva. Olen myös yrittänyt kommentoida useasti, mutta luulen että kommenttini ovat vain kadonneet. En jaksa lakata ihmettelemästä tuota työelämän epäkohtaa, että miksi ihmisten ei anneta tehdä töitä omien voimavarojen mukaan. Itse tein viime vuonna osittaista työaikaa ja olin todella tyytyväinen, kunnes työnantaja päätti että piti alkaa tehdä täyttä työaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Ainakaan yhtään kommenttia ei näy menneen roskapostiksi.
   Hullua on työelämän joko liikaa tai liian vähän oleva työmäärä. :( Juuri nyt meidän puljussa ei oikein ole tarpeeksi työntekijöitä, koska irtisanomisten vuoksi tuli kiire myllätä lomat ja työt uusiksi ja pistää kaikki irtisanotut kesälomille ennen kuin työsopimukset loppuu, joten ei meinaa riittää työntekijät työvuoroille. Ihan sairasta! Niinpä minäkin olen ollut paljon töissä flunssasta ja uupumuksesta huolimatta.

   Poista