perjantai 8. kesäkuuta 2018

Toukokuu 2018

Toukokuun tulot;

Palkkatulot: 436,64 €

Työttömyyskorvaus: 544,32 €
Pääomatulot: 32,00 €
Muut tulot: 24,70 €

Yhteensä: 1037,66 €

(Summat nettona)

* Palkkatulot on huhtikuun lopusta ja toukokuun alusta.

* Työttömyyskorvaus on huhtikuun soviteltu peruspäiväraha, paitsi että koska palkka huhtikuulta jäi alle 300 €:n suojaosan, maksettiin täysi korvaus.
* Pääomatulot on osuuskuntien korkotuloja, joista ei ole vielä maksettu veroja; PKO 12 €, TOK 10 € ja OK SUUR-SAVO 10 €.
* Muissa tuloissa on yleisen kirppistelypäivän, Siivouspäivän, kirppistulot.


Toukokuun menot;


Vastike: 120,45

Muut menot 92,65 €;
Perusruokakauppaostokset: 73,70
Kulttuuri ym. huvi: 6,30 € (keilailua)
Puhelin ja netti: 4,95 € (netti 9,90 €/kk)
Lahja: 4,20
Huonekalut ja sisustus: 2,50 € (kirppikseltä sisustukseen)
Vaatteet: 1,00 € (kengät kirppikseltä)

Yhteensä: 213,10 €

(Omat menoni kahden hengen taloudessa)

Tulot 1037,66 - menot 213,10 = 824,56 € säästöön. Säästöprosentti 79,46.Menot 213,10 € = 20,54 % tuloista 1037,66 €


Lisätiedot kuukauden rahavirroista;


Rahastosäästämiseen, Nordnetin ja Seligsonin indeksirahastoihin, meni 160 €.


Lisäksi lunastin Nordean rahastoista osuuksia n. 300 €:lla.


Lisäksi rahaa kului Ravintola/kahvila/baari -kategoriaan, mutta koska unohdin sen, (ja muistin nyt vasta, kun olin kaikki prosentit sun muut luvut laskenut, ja tuon kuvionkin jo väsännyt,) niin lisään tämän kulun kesäkuulle. Kyseessä oli vain yksi lonkero, jonka unohdin, koska en saanut siitä kuittia ja koska muuten kuukausi sujui ihan pussikalja/kauppasiideri -linjalla. :D

6 kommenttia:

 1. Moi!
  Millainen puhelinliittymä sulla on kun se on noin pieni? Ärsyttää kun oma operaattorini nostaa liittymäni hintaa koko ajan. En halua mitään puhepaketteja yms., koska omalla käytölläni en saa niitä läheskään täyteen. Prepaid ei oikein ole vaihtoehto kun oma sama numero on ollut niin kauan, etten haluisi siitä luopua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mulla on DNA:n vanha liittymä, jota ei enää kaupata uusille asiakkaille. Kuukausimaksu on 5,90 € ja sitten puhelut ja viestit käytön mukaan. Netti on hidas, (oiskohan ollut max. 1 Mbit/s,) mutta käytän kännykkää eniten kotona, ja täällä käytössä on nopea langaton verkko. (Enkä puhelimella mitään videoita haluakaan katsoa.) Soitan ja tekstailen todella vähän, koska hoidan yleensä lähes kaiken kommunikoinnin Messengerin ja WhatsAppin välityksellä, joten laskutusta puheluista ja viesteistä tulee aika vähän.

   Poista
 2. Vähän kateellisena katselen, koska tiedät mihin rahasi käytät. Meikäläisellä on aika paljon isommat tulot, mutta viivanalle jää huomattavasti vähemmän.

  Tuota DNA:n liittymä taitaa olla DNA Äly 0,5M ja netistä sitä ei saa tilattua, mutta jotain pari kuukautta sitten sain kyllä myymälän kautta ostettua yhden lisää. Kannattaa siis käydä kysäisemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo just tuo, DNA Äly 0,5M! Juuri tarkistin sen, kun maksoin kahden kuukauden laskun, 12,10 €, josta puheluiden ja tekstareiden osuus siis 30 senttiä. :D (3 tekstaria ja 2 min puheluja)
   Hyvä kun kerroit, että sen (ja siis muitakin vanhoja liittymiä) voi vielä saada erikseen pyytämällä!

   Poista
 3. Kiitos :)) Pitääkin käydä kysymässä. Mulla on toinen SIM-kortti toisesta maasta, jota käytän siellä ollessa niin siksi tarve vähemmälle nyös Suomessa. Toimiiko tossa kuitenkin hyvin whats app/messenger? Mäkään en lataile hirveesti videoita yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toimii. :) (Instagramin videoissa sen huomaan selvästi, onko käytössä dna:n netti vai wifi; ekalla pätkii kun kestää ladata ja jälkimmäisellä ei. Mutta siis esim. instagramin kuvat kyllä lataa nopsaan.)

   Poista