sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Viikko 20

Kalenteriviikko 20; 12.—18.5.

Tällä viikolla piti ostaa kynsilakanpoistoainetta, ja kotiin päätyi Lidlistä Cienin sininen neste, 2 €. Sanoin Puolisolle ohjeistukseksi, että osta jotain halvinta. Lidlissä olisi ollut vaaleanpunaista asetonitonta ja tätä sinistä asetonillista. Molemmat samanlaisessa kätevässä pumppupullossa ja sama hinta. Hyvä, että valitsi tämän, koska lakkaan kynsiä todella harvoin, joten kynsiä kuivattavasta asetonista ei ole mun kynsille mitään haittaa.

Tämä litku ei haise niin pistävästi kuin edellinen (asetonillinen divello (1), ei kai enää ole olemassakaan (2)) poistoaine, mutta haju tuntuu jäävän saippuapesunkin jälkeen kynsiin joksikin aikaa häiritsemään. Eikä siis se asetoni, vaan jokin ällöttävä geneerinen vessanraikastin/manteliesanssi/mikälie -ödööri. No mutta lakat poistaa hyvin, sehän on se pääasia mulle. (3)
Maanantaina, perjantaina ja sunnuntaina ei rahaa kulunut mihinkään.

Tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja lauantaina rahaa kului ruokaan, vuorotellen tuli käytyä Puolison kanssa kaupassa.

Lauantaina vaihdoin vähän blogin ulkoasua kun kyllästyin vanhaan.

 
Tämä Cashcat ei kärsinyt kuvauksissa vaan oli mukana leikkimielellä. Kissa ei ole oma.


Tiistaina tuli muuten yllätystuloja 0,05 €:n verran, kun nostin maasta jonkun sinne pudottaman kolikon.

(1)  Voi että se divellon lapsiturvallinen korkki oli todella ärsyttävä!

(2) Edellinen kynsilakanpoistoaineeni oli kymmenisen vuotta vanha. En siis todellakaan lakkaa kovin usein kynsiäni. Nykyisin syynä on osittain se, että Puolisolle tulee päänsärky, jos lakkaan kotona ja jos ylipäätään olen ekana lakkauspäivänä kynsineni kotona...

(3) Eikä muuten tule päänsärkyä Puolisolle, kynsilakanpoistoaine ei jää ilmaan leijailemaan niin kuin kynsilakka.

3 kommenttia:

 1. Mä olen käyttänyt jo pitkään tätä Maybellinen asetonitonta kynsilakanpoistoainetta http://tuoksut.fi/v2/wp-content/uploads/2014/03/5021044024888.jpg, tuoksu on melko mieto eikä jää asuntoon leijumaan pitkäksi aikaa. Mahtava tuo uusi taustakuva! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit niin ahkerasti! Ja kiitos kuvakehuista. :)
   Aloitin muuten tuonne luonnoksiin jo vähän jotain ruokatekstejä, mutta julkaisu vielä kestää varmaan kuun vaihteeseen.

   Poista
 2. Blogiasi on kiva seurata! :) Ja kivaa kun ruokapostauksia on tulossa!

  VastaaPoista