sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Viikko 23

Kalenteriviikko 23; 2.—8.6.

Maanantaina rahaa ei kulunut mihinkään. Olin elämäni ensimmäisenä palkallisena lomapäivänä Puolison kanssa retkellä ollessamme melkein jo menossa ostamaan munkkia, mutta tyydyin sitten pelkkiin mukana olleisiin eväisiin.

Tiistaina ja keskiviikkona rahaa meni vain ruokaan.

Torstaina ostin alkosta 4x0,33l lonkeroa, 2,18 €/kpl, yhteensä siis 8,70 €. Oluet ja siiderit ostan ruokakaupasta, mutta kauppojen hiivalonkeroihin en koske, hyi! Hartwallin originalia sen olla pitää. Taidan nyt kuitenkin yksinkertaisuuden vuoksi laskea alko-ostoksetkin "perusruokakauppaostoksiin".

Perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ei rahaa kulunut mihinkään.

Olin siis viikon lomalla, mutta rahaa ei kulunut oikein mihinkään. Tein lomallani niitä ihania juttuja, joita teen muutenkin kesällä vapaapäivinäni. Mm. menin pyöräretkille, valokuvailemaan ja kävelemään. Ainoastaan lauantaita lukuunottamatta kävin joka päivä jossain, yleensä eväät mukana. Lähimatkailu voi olla edullista ja ekologista. Silti tuli käytyä useissa paikoissa, joissa en ole koskaan aiemmin ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!