sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Helmikuun tulot ja menot

Helmikuun tulot;

Palkkatulot: 823,79 €
Työttömyyskorvaus: 151,59 €
Pääomatulot: 0 €

Yhteensä: 975,38 €

(Summat nettona)

Helmikuun menot;

Vuokra: 271,80 €
Muut menot 179,70 €;
Perusruokakauppaostokset: 78,50 €
Jäsenmaksu: 32,00 € (Suomen luonnonsuojeluliitto)
Puhelin: 23,30 €
Bussimatkat: 20,00 €
Kosmetiikka ja hygienia: 11,10 € (puuteri ja fairy)
Taksi: 7,50 €
Lahja: 5,80 € (ystävänpäivä)
Keittiötarvikkeet: 1,50 € (muffinivuoat)

Yhteensä: 451,50 €

Tulot 975,38 - menot 451,50 = 523,88 € säästöön.

Ja vielä tuo ympyräväkerrys:


5 kommenttia:

  1. Miten selviät noin pienillä summilla? Wou!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten selviän? Hyvin :) :
      http://mihinrahakuluu.blogspot.fi/2014/02/miksi-menoni-on-niin-pienet.html
      http://mihinrahakuluu.blogspot.fi/2014/02/ruokamenot.html

      Poista
  2. Hei! Löysin tänään blogisi ja se on todella kiva. Nyt minua kiinnostaakin mitä käsitöitä teet ja mistä hankit esim. lankoja jos kudot esim. sukkia? Harrastan itse käsitöitä myöskin ja olisi kiva saada vinkkejä miten siinäkin pääsee halvemmalla ja muutenkin saada siinäkin asiassa jotain vinkkejä.. T. Tarja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiva kun kommentoit! Käsitöinä teen mm. neulomista, virkkaamista ja ompelua, enimmäkseen kaikenlaista tuunaus- tai korjausompelua, en juurikaan uusia vaateita alusta lähtien. Itse olen päässyt käsitöissä halvemmalla mm. ostamalla edullisia lankoja esim. Anttilan, Vapaa Valinnan ja Lankamaailman tarjouksista. Lisäksi olen saanut melkein kaikki äitini ja anoppini lankavarastot itselleni. Ompelussa taas käytän paljon vanhaa kangasta, uutta olen ostanut vain vähän, verhoiksi sun muuta, suurin osa paikallisesta edullisesta kaupasta, jonka hinnat ei ole niin suolaisia kuin esim. Eurokankaalla (josta tosin olen löytänyt edullisia palakankaita). Lisäksi olen ostanut esim. Vapaa Valinnasta ison pöytäliinan -70% tarjouksesta ja tehnyt siitä monia pikkutöitä, kuten kangaskasseja ja pienempiä pöytäliinoja, ja ison verhon UFFin alesta ja värkännyt myös siitä paljon pienempiä juttuja.
      Tuntuu, että en kyllä osaa varsinaisesti neuvoa tässä, mutta vielä tulee mieleen, että esim. kirppiksilläkin saattaa olla edullisesti jotain lankoja myynnissä, olen niitä välillä katsellut, ja joskus ostanut kirppikseltä ihan älyttömän täydellisen vetoketjun 10 sentillä.

      Poista
    2. Hei, ja kiitos hyvistä vinkeistä. Jos sinulle tulee vielä mieleen jotain, niin olisin kiitollinen jos vinkkaisit. Itse en kyllä ompele koneella vaan minun käsityöni rajoittuvat vaan neule ja virkkaustöihin. T. Tarja

      Poista

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!