sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Viikko 15

Kalenteriviikko 15; 7.—13.4.

Maanantaina ostin vain ruokaa.

Tiistaina ostin takin, 29,95 €, ja keikkalipun lauantaille, 10 €. Takki oli tarpeellinen, koska mulla ei ole ollut vuosikausiin ollenkaan pitkää ohutta takkia, vaan siirtyminen on tapahtunut kaavalla
· pitkä lämmin talvitakki -> lyhyt lämmin talvi/kevät/syksy -takki -> lyhyt ohut takki.
Takki on Vilasta ja hintaan nähden ihan laadukas, mut ei tietty sillä tavalla laadukas, että sitä sopisi kehua. Toivottavasti kestää hyvin, pyrin ostamaan vain sellaisia halpisvaatteita, joiden kuvittelen myös kestävän; en halua vaatteita, jotka joutuisi parin vuoden päästä heittämään pois.
Keskiviikkona en kuluttanut rahaa mihinkään.

Torstaina ostin Hulluilta Päiviltä ruoan lisäksi vain yhden muun asian. Viimeiset pumpulipuikot oli kotona loppumassa, joten ostin yhden pumpulipuikkopurkin. En oikein osannut arvioida, oliko se edullista vai ei, joten ostin vain yhden, enkä hamstrannut enempää. 300kpl 1,40 €.

Puoliso vältteli keskustan keltaista hulluutta, ja lähti shoppailemaan Biltemaan. Osti mulle pyörän sisäkumin, 3 €, ja meille leikkuulautoja ja sähköteippiä. Yhtä lukuunottamatta kaikki meidän leikkuulaudat on yli 10 vuotta vanhoja, ja kaksi on niin huonossa kunnossa, että nyt on aika heittää ne pois, kolmaskin varmaan kohta. Uusi puinen maksoi 7 € ja muoviset 4 €. Sähköteippiä menee ainakin pyöränkiekkojen vannenauhaksi, joten lasken sen nyt myös pyörätarvikkeeksi, 1,20 € rulla.
Perjantaina Puoliso osti vain ruokaa.

Lauantaina olin ystävien kanssa kahvilassa ja baarissa. Cappuccino maksoi 3 € ja alkoholiin meni 13,50 €.

Sunnuntaina en kuluttanut rahaa mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!