torstai 1. tammikuuta 2015

Viikko 1

Kalenteriviikko 1; 29.—31.12.

Maanantaina rahaa kului apteekkiin 34,65 €. Lääkärissäkäynti oli mulle ilmainen, koska osa-aikaisesta työstä huolimatta saan nauttia sellaisesta lakisääteisestä luksuksesta kuin työterveyshuollosta. (Aiemmissa 4 työpaikassani työterveyshuoltoa ei ole ollut.) Korvatulehdukseen määrätyistä antibiooteista sain 5,19 € kelakorvausta, mutta muista, silmätulehdukseen määrätyistä antibioottitipoista ja -voiteesta sekä tavallisista tulehduskipulääkkeistä, ei alennusta tullut. Lisäksi rahaa kului ruokaan.

Tiistaina rahaa kului vain ruokaan.

Keskiviikkona rahaa ei kulunut mihinkään.


Kun vuosi vaihtuu, vaihtuu myös mun blogin toteutustapa hieman. En enää tee viikkopostauksia ja kerro päiväntarkasti kulutuksestani. (Siksi tämä alkuviikko tuli jo nyt, eikä loppuviikosta tule erillistä tekstiä.) Kuukausipostauksissa kerron kuitenkin edelleen, mihin se raha menee.
Nyt on vielä tulossa monta yhteenvetoa viime vuodesta, joten luulisin aluksi postaustahdin olevan korkeintaan kahden päivän välein, riippuen vähän siitä, miten ehdin jo aloittamiani kirjoituksia viimeistellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!