maanantai 6. tammikuuta 2014

Viikko 1

Kalenteriviikko 1; 1.—5.1.

Keskiviikkona 1.1. en kuluttanut rahaa mihinkään. Koko päivä kului väsymysdarraisena kotona, mm. netistä tv-ohjelmia katsellen. (1)


Torstaina kävin puolisoni kanssa elokuvissa, mutta koska ostin liput jo joulukuussa, ja ne on siten mukana jo viime vuoden menoissa, niitä ei nyt lasketa tammikuun menoihin. Leffan jälkeen kävimme ostamassa kilon kahvipapuja, mutta se lasketaan mukaan "kuukauden perusruokakauppaostoksiin", joista kerron sitten kuukausipostauksessa.
Perjantaina kävin työpäivän jälkeen Lidlissä ostamassa ruokaa (mm. banaaneja, leipää ja juustoa, jotka lasketaan jälleen kuukauden perusruokakauppaostoksiin) ja vuoden ensimmäisen erikoisesiteltävän asian; sukkahousut. Paksut tummanruskeat sukkahousut, 3 €. Ostin, koska edelliset ainokaiset ruskeat sukkahousuni menivät rikki viime marraskuussa työpaikan pikkujoulujen jatkoilla. (2) Koin tämän ostoksen tarpeelliseksi, ettei aina tarvitse käyttää vain mustia sukkahousuja.

Lauantaina en kuluttanut rahaa mihinkään.

Sunnuntaina Puoliso (3) kävi Citymarketissa, muttei ostanut mitään "perusostoksista" poikkeavaa.

(1) Väsymysdarra on aina iloinen yllätys, koska se ei ole päänsärkydarra tai oksupoksudarra tai masisitkudarra. Vuosi alkoi siis hyvin.

(2) Yökerhon tanssilattialla lentelevistä tuopeista irtoaa yllättävän teräviä lasinsirpaleita.

(3) No niin, nimettäköön se mun elämäni tärkein ihminen nyt sitten Puolisoksi. Jotenkin se sana miellyttää mua, siitä tulee mieleen sana 'puolisko', josta taas tulee hauskalla tavalla mieleen, että ollaan yksin jotenkin vajaita ja yhdessä muodostetaan jotain merkittävämpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti