maanantai 7. heinäkuuta 2014

Viikko 27

Kalenteriviikko 27; 30.6.—6.7.

Maanantaina, tiistaina ja keskiviikkona rahaa meni vain ruokaan.

Tiistaina kävin elämäni ensimmäistä kertaa asuntonäytössä! Asunto oli sellainen, mistä olisi melkein voinut ostotarjouksen jo jättääkin. Ei ollut kuitenkaan tarpeeksi täydellinen ja nyt on vielä ehkä vähän aikaista. Puoliso tykkäsi enemmän, mutta mulle erityisesti keittiö oli huono; liian ahdas ja vähän ruma. (Koitetaan välttää kylpyhuone- ja keittiö-remppoja ja lattioiden uusimisia, mutta pienet tapettien vaihdot, seinien maalaukset ja kaapinovien vaihdot tietenkin käy.) Aletaan kuitenkin nyt puolitosissaan katsoa asuntoja ja tutustutaan paremmin muutamiin potentiaalisiin kaupunginosiin, jotka on vielä vähän vieraita. Asunnonosto olisi varmaan ideaaleinta heti tossa ensi marras- — maaliskuussa, mutta mahdollista oikeastaan kyllä heti, ja odottaakin voisi hyvin tuonne marraskuuhun 2015.

Keskiviikkona kävin oman pankkini alustavissa lainaneuvotteluissa. Pitäisi nyt vissiin kysellä vielä muiltakin pankeilta, mutta koska ottamani laina tulee luultavasti olemaan suhteellisen pieni, ei pienillä korkoeroilla ole juurikaan merkitystä. Helpointa olisi olla vaihtamatta pankkia, mutta koska Puolisolla on eri pankki, jotain pientä säätöä joka tapauksessa tulee ostamisessa olemaan.

Torstaina ja perjantaina rahaa meni vain ruokaan.

Lauantaina ja sunnuntaina ei rahaa kulunut mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!