torstai 17. heinäkuuta 2014

Viikko 28

Kalenteriviikko 28; 7.—13.7.

Viikko oli taas kokonaan lomaa, ja olikin ihana helleviikko. Tuli harrastettua kotikulmilla, mökkeiltyä kahdessa paikassa ja matkustettua Helsingissä.

Maanantaina käytiin taas asuntonäytössä. Tällä kertaa asunnossa oli todella täydellisiä huoneita, mm. toinen makuuhuone oli sellainen, ettei parempaa voisi kuvitella. Mutta huonoa oli mm. vähän kämänen kylpyhuone ja erillinen, ahdistavan pieni vessa, jonka pikkulavuaarin tilalle ei olisi edes mahtunut isompaa. Kylpyhuoneen ja vessan lisäksi remontoitavaa ei olisi juuri ollut, vain yhden seinän maalaus/uudelleenlaitto. Asunto olisi ollut suht edullinen ja hyvällä paikalla, mutta kun kylpyhuone ja vessa olivat mitä olivat, ei tullut tosissaan mietittyä ostotarjouksen tekemistä.

Maanantaina rahaa meni vain bussilippujen ostoon netistä, yhteensä 6 kpl 46,00 €. Mulle tuli maksettavaksi puolet, eli 23,00 €. Liput käytettiin keskiviikkona, jolloin käytiin Helsingissä. Siellä rahaa ei mennyt ruokaan tai mihinkään muuhunkaan, koska mun ja Puolison mukana ollut Puolison äiti maksoi kaiken.


Oltiin kattoos Hobitteja? (Suomenlinnasta)


Tiistaina, torstaina ja lauantaina rahaa meni vain ruokaan ja juomaan.

Perjantaina ostin ystävältäni yli puolentoistakilon kassillisen lankoja. Rahaa kului siis harrastuksiin 20 €.

Sunnuntaina ei rahaa kulunut mihinkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!