torstai 18. kesäkuuta 2015

Värkkäilyjä osa 8

(Harrastan käsitöitä ja erinäisiä pieniä tuunailuja ja värkkäilyjä. Ei nää välttämättä ihan kaikki vinkkeinä ja ohjeina käy, mutta kuitenkin kaikki sellaisia esimerkkejä, joita haluan jakaa täällä muillekin. Säästää rahaa ja luontoa.)

· Ostin helmikuussa kirppikseltä Marimekon ruskean olkalaukun 5 €:lla. (Uuden ovh. 99 €.) Laukku oli edullinen, mutta yksi vika siinä oli; etuläpässä jokin pysyvä tahra(/tupakanpolttama?) kohta.

Nätti ko räkäplätti


Aluksi pidin tuossa sellaista koristekukkarintakorua, kunnes sain idean kivemmasta koristuksesta. Neuloin ruman kohdan päälle ketunnaaman. Toteutin sen tekemällä tasoneuloksen, johon tein kuviovärit päälle silmukoita jäljittelemällä, ja lopuksi ompelin minineuleen reunoista kiinni laukkukankaaseen;

Valmis! :)


· Samankaltaisella tekniikalla tein tämän yhtä pienen siilikoristuksen, joka päätyi yhteen lahjaksi annettuun projektiin;
· Samoihin aikoihin annoin lahjaksi ystävien kissoille tämän itse värkkäämäni leluhiiren. Virkatun ruumiin sisällä on pallo, jonka sisällä on kulkunen, joten hiirusta lähtee pientä kilinää. Häntä on näppärän pitkä, jolloin leikittäjän ei tarvitse pelätä sormiensa puolesta eikä kumarrella ja venytellä niin paljon;2 kommenttia:

  1. Toi kettu on tosi söpö... Ite en oo saanu mitään käsitöitä aikaseks pitkään aikaan, paitsi tosiaan yhden iltapukuhenkisen juhlamekon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä oon nyt viime aikoina puuhaillut yllättävänkin paljon tällasia kaikenlaisia pikkujuttuja mm. virkaten ja ompelukoneellakin ommellen. Seuraavaksi olisi vuorossa villasukkien parsintaa, sitä tuntuu olevan vähän väliä tarjolla.

      Poista