torstai 20. elokuuta 2015

Värkkäilyjä osa 9

(Harrastan käsitöitä ja erinäisiä pieniä tuunailuja ja värkkäilyjä. Ei nää välttämättä ihan kaikki vinkkeinä ja ohjeina käy, mutta kuitenkin kaikki sellaisia esimerkkejä, joita haluan jakaa täällä muillekin. Säästää rahaa ja luontoa.)

· Puolisolle oli kerääntynyt iso läjä kamalan leveitä kauluspaitoja, joita ei sellaisenaan olisi kehdannut mitenkään pitää. Kavensin niitä (ja paljon on vielä kaventamattakin), ja vaatekaappiin tuli monta uutta käyttökelpoista paitaa;


Tässä oli yhden valkoisen paidan lähtötilanne. Hirveä kaapu.


Mittailujen jälkeen nuppineulat kankaaseen, pieni leikkely ja eikun ompelemaan.

Lopputuloksena slim fit-paita.Uudistetut paidat.


Tässä vielä alla yksi kaventamaton paita ja päällä jo kavennettu. Hihoja lyhensin myös kaikista paidoista kaventamisen lisäksi.

2 kommenttia:

  1. Hei! Erinomainen tapa saada "uusia" hyvännäköisiä vaatteita :) Meilläkin pyörii noita "kaapuja" nurkissa, ja kun ovat hyväkuntoisia, niin en ole raaskinut poiskaan heittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikä ole kovin vaikeaa. :) Vaikka harrastan paljon kaikenlaisia käsitöitä, en kuitenkaan ole kovin taitava ompelemaan vaatteita, joten harrastan lähinnä näitä tuunailuja/korjailuja.

      Poista

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!