keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Viikko 35

Kalenteriviikko 35; 25.—31.8.

Maanantaina rahaa meni vain ruokaan.

Tiistaina rahaa ei kulunut mihinkään.

Keskiviikkona rahaa meni ruoan lisäksi työkaverin lahjaan 5 €.

Torstaina rahaa meni taas vain Lidliin.

Perjantaina rahaa kului ruoan lisäksi pumpulipuikkoihin ja wc-pesuaineeseen. Nyt Citymarketista; Pirkan 200kpl x2 puikkoja yht. 2,00 € ja wc-puhdistaja 1,95 €.
Lauantaina oli jälleen valtakunnallinen kirppispäivä, Siivouspäivä. En jaksanut osallistua myyjänä, vaikka myytävää olisi kyllä ollut. Sen sijaan kävin kiertelemässä muiden myyntipisteillä, mutta en löytänyt mitään ostettavaa. (1) Ilmaiskoreista löysin kuitenkin kaksi huivia itselleni. Rahaa kului vain Lidlin ruokiin.

Sunnuntaina kävimme jälleen asuntonäytössä. Tällä kertaa pikkuvikoja oli mm. kylppäri, johon en sellaisenaan voisi olla tyytyväinen, 60-luvun ikkunat (2) ja sijainti meidän sietokyvyn rajoilla. Edullinen ja yleisesti lattioiltaan ja seiniltään ja pohjaltaan kiva, mut ei jatkoon. Rahaa ei kulunut mihinkään.

(1) Yksi todella ihana paita, joka oli vain 2 €, olisi lähtenyt mukaani, mutta se oli liian pieni. :(

(2) Pelkään sitä, että tulevassa asunnossa olisi yhtä kylmä kuin täällä; villasukat jalassa kesälläkin (paitsi nyt tänä kesänä viikkojen 30 asteen hellejakson aikaan) ja usein nukkuessakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!