maanantai 8. syyskuuta 2014

Viikko 36

Kalenteriviikko 36; 1.—7.9.

Maanantaina rahaa meni vain ruokaan.

Tiistaina rahaa kului ruoan lisäksi jälleen Lidlin vaatteisiin. (1) Ostin stretch-farkut, 9,99 €. Mä en oikeastaan kauheesti tykkää pillihousuista, vaan mun silmääni miellyttää eniten leveät lahkeet, mutta onhan noi helvetin kätevät pyöräillessä.




Keskiviikkona, perjantaina ja sunnuntaina ei rahaa mennyt mihinkään.

Torstaina ja lauantaina rahaa meni ruokaan ja Puolison Alkosta ostamaan viinipulloon, jonka nyt lasken kuitenkin taas yksinkertaisuuden vuoksi vain perusruokakauppaostoksiin.

Lauantaina oli hauskat rapujuhlat ja sunnuntaina siedettävä krapula. Oli hyvä viikko kaikesta typerästä työstressistä huolimatta.

(1) Oikeasti lidlistä ostetut vaatteet on mun vaatekaapissani todella poikkeus, vaikkei sitä tämän vuoden ostoksista uskoisi. :D Ehkä se ainakin on vaikuttanut, että koska nykyään kuljen työmatkat pyörällä, enkä bussilla, käyn keskustassa (bussinvaihto siellä) todella harvoin. Lidl sen sijaan on työmatkan varrella, joten siellä tulee poikettua todella usein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttien valvonta on käytössä, koska sain liikaa roskaposteja. Käyn hyväksymässä kaikki asialliset (kriittisetkin) kommentit mahdollisimman pian. Kiitos kun kommentoit!